Lindab Kft.

A svéd tulajdonú, 1959-ben megalapított Lindab nemzetközi cégcsoport fémlemez alapanyagból fejleszt, gyárt és forgalmaz magas minőségű termékeket és hozzá rendszermegoldásokat. A Profil üzletág az építőipari termékekre koncentrál, kínálata a szerkezeti komponensek széles választékától a komplett könnyűszerkezetes acél épületrendszerekig kiterjed – ipari, lakossági és közösségi épületek céljára egyaránt.
A magyar leányvállalat, a biatorbágyi székhelyű Lindab Kft. 1992 óta van jelen a hazai piacon, jelentős gyártói kapacitással, és a cégcsoport Kelet-Közép-Európai központjává vált. A széles kínálatú lakossági tetőfedő termékek, az ereszcsatorna-rendszer, valamint komplett ipari rendszerek, csarnokok és acélszerkezetek ill. ezek tető- és falburkolatai magas minőségű és biztonságos megoldást nyújtanak minden építtetőnek, beruházónak, kivitelezőnek és építési vállalkozónak.

A Lindab értékrendjének alappillére már több mint egy fél évszázada változatlanul a vevőközpontúság és a megbízható, etikus partneri együttműködés. Az alapértékei mint „Földön járni”, „Rend és fegyelem” és „Egyszerűsített építkezés” hosszú évtizedek óta hozzájárulnak a cég fejlődéséhez. A Lindab alapvető szándéka az, hogy hozzájáruljon az építési folyamatban található tervezési, kiviteli fázisok egyszerűsítéshez termékeivel, megoldásaival.

Prospektus (pdf)