1) Lindab Rainline® ereszcsatorna rendszer
2) Lindab Topline cserepeslemezek
3) Lindab Seamline síklemezes tetők (PLX, SRP)
4) Lindab Coverline burkolati rendszerek
5) Lindab tartozékok, kiegészítők
6) Lindab szendvicspanel
7) Lindab Construline vékonyfalú profilok
8) Lindab SBS épületek
9) Lindab Systemline csarnokrendszer
10) Lindab Integrált rendszerek
11) Lindab Protectline Tetőbiztonsági rendszer

Lindab SBS könnyűszerkezetes épület

A Lindab SBS egy egyszerűen összeállítható, esztétikus megjelenésű, acél könnyűszerkezetes, modul-orientált épületrendszer. A 18 fokos hajlásszögű szimmetrikus nyeregtetős épületforma szélessége 3-13m, hosszúsága 3-20m, külső vállmagassága pedig 2,5-4m között választható. Az épületblokkok, mint dilatációs egységek sorolásával hosszabb épületek is készíthetők.
Az épület vázszerkezete Lindab Construline hidegen hengerelt C-profilú könnyűgerendákból álló keretek egymás utáni sorolásával kialakított térbeli tartóváz. Az épület hossza elvileg korlátlan, gyakorlatilag 20-25m hosszú dilatációs egység kivitelezhető gazdaságosan. Az egyedi, esztétikus külső megjelenését a változatos szín- és formavilágú Lindab burkolati rendszerek teszik lehetővé.

Az SBS épületek eltérő alkalmazási területek különböző funkcionális variánsainak képesek megfelelni. Így készülhet belőle üzleti és gazdasági céllal például bemutató terem, iroda, tároló, raktárak, kisüzemek, üzlethelyiségek, mentőállomás vagy akár nagy gyárak, logisztikai központok, mezőgazdasági központok meglévő nagy csarnokai mellé további kiszolgáló épület a kommunális funkciók, az adminisztratív, portai vagy a termelő tevékenység számára.

Ismertető prospektus (pdf)
Szerelési útmutató (pdf) Új
SBSSoft tervező program
SBS modellépületek