1) Lindab Rainline® ereszcsatorna rendszer
2) Lindab Topline cserepeslemezek
2.1 ) Lindab cserepeslemez - LPA
2.2 ) Lindab Scandic, Nordic
2.3 ) Lindab Roca
3) Lindab Seamline síklemezes tetők (PLX, SRP)
4) Lindab Coverline burkolati rendszerek
5) Lindab tartozékok, kiegészítők
6) Lindab szendvicspanel
7) Lindab Construline vékonyfalú profilok
8) Lindab SBS épületek
9) Lindab Systemline csarnokrendszer
10) Lindab Integrált rendszerek
11) Lindab Protectline Tetőbiztonsági rendszer

Lindab Topline cserepeslemez
Lindab Topline cserépmintázatú Lindab acéltetőfedés

Lindab Topline cserepeslemezek legfőbb sajátossága, hogy mintázatuk a hagyományos kiselemes cseréptetők látványát nyújtja, ugyanakkor az acél alapanyagú, könnyűszerkezetes, nagytáblás tetőfedés valamennyi előnye az építtetők és szerelők rendelkezésére áll. A Lindab cserepeslemez-termékek több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagok területén elért folyamatos tapasztalatok együttes eredményei.

A cserepeslemezes tetőfedés tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű, tartós acél alapanyagból készül, nagy a teherbírása, nem repedezik, és nem törik. A tetőlemezek súlya nagyon csekély, mindössze 5 kg/m2, ezért kiválóan alkalmas nemcsak új épületek, hanem tetőfelújítás esetén is, mivel szinte elhanyagolható többletterhet jelent a meglévő tartószerkezetekre. A nagytáblás tetőfedés szerelése rendkívül gyors és gazdaságos, továbbá minimális építési hulladék keletkezik. A Lindab cserepeslemezek átgondolt profilkialakítása és pontos illesztései garantálják a 100 %-os vízzáróságot.
A Lindab cserepeslemezek rendkívül széles forma- és színvilága minden tetőformához és épületstílushoz esztétikus megoldást tud kínálni, legyen szó klasszikus, mediterrán, modern, minimalista vagy egyéb elképzelésről.

 
 
Ismertető prospektus (pdf)
Műszaki katalógus (pdf)
Sillabusz (pdf)
Felújítási Kisokos
Felújítási honlap