Lindab Topline cserepeslemez

topline

Lindab Topline cserepeslemez

Lindab Topline cserépmintázatú Lindab acéltetőfedés

Lindab Topline cserepeslemezek legfőbb sajátossága, hogy mintázatuk a hagyományos kiselemes cseréptetők látványát nyújtja, ugyanakkor az acél alapanyagú, könnyűszerkezetes, nagytáblás tetőfedés valamennyi előnye az építtetők és szerelők rendelkezésére áll. A Lindab cserepeslemez-termékek több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagok területén elért folyamatos tapasztalatok együttes eredményei.

A cserepeslemezes tetőfedés tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű, tartós acél alapanyagból készül, nagy a teherbírása, nem repedezik, és nem törik. A tetőlemezek súlya nagyon csekély, mindössze 5 kg/m2, ezért kiválóan alkalmas nemcsak új épületek, hanem tetőfelújítás esetén is, mivel szinte elhanyagolható többletterhet jelent a meglévő tartószerkezetekre. A nagytáblás tetőfedés szerelése rendkívül gyors és gazdaságos, továbbá minimális építési hulladék keletkezik. A Lindab cserepeslemezek átgondolt profilkialakítása és pontos illesztései garantálják a 100 %-os vízzáróságot.
A Lindab cserepeslemezek rendkívül széles forma- és színvilága minden tetőformához és épületstílushoz esztétikus megoldást tud kínálni, legyen szó klasszikus, mediterrán, modern, minimalista vagy egyéb elképzelésről.