Rólunk

Partner-Lind Kft – Lindab, viharban is az első

Cégbemutató

A svéd tulajdonú, 1959-ben megalapított Lindab nemzetközi cégcsoport fémlemez alapanyagból fejleszt, gyárt és forgalmaz magas minőségű termékeket és hozzá rendszermegoldásokat. A Profil üzletág az építőipari termékekre koncentrál, kínálata a szerkezeti komponensek széles választékától a komplett könnyűszerkezetes acél épületrendszerekig kiterjed – ipari, lakossági és közösségi épületek céljára egyaránt.

A magyar leányvállalat, a biatorbágyi székhelyű Lindab Kft. 1992 óta van jelen a hazai piacon, jelentős gyártói kapacitással, és a cégcsoport Kelet-Közép-Európai központjává vált. A széles kínálatú lakossági tetőfedő termékek, az ereszcsatorna-rendszer, valamint komplett ipari rendszerek, csarnokok és acélszerkezetek ill. ezek tető- és falburkolatai magas minőségű és biztonságos megoldást nyújtanak minden építtetőnek, beruházónak, kivitelezőnek és építési vállalkozónak.

A Lindab értékrendjének alappillére már több mint egy fél évszázada változatlanul a vevőközpontúság és a megbízható, etikus partneri együttműködés. Az alapértékei mint „Földön járni”, „Rend és fegyelem” és „Egyszerűsített építkezés” hosszú évtizedek óta hozzájárulnak a cég fejlődéséhez. A Lindab alapvető szándéka az, hogy hozzájáruljon az építési folyamatban található tervezési, kiviteli fázisok egyszerűsítéshez termékeivel, megoldásaival.

Bízunk benne, hogy tájékoztatásunk elnyerte tetszését és könnyebben tudja meghozni építőanyag vásárlással kapcsolatos döntéseit.

Bármilyen szakmai kérdéssel forduljon bizalommal Lindab márkakereskedésünkhöz.

Kapcsolat